Sizin Gözünüzden Adana Fotoğraf Yarışması Ödül Töreni

Sizin Gözünüzden Adana Fotoğraf Yarışması Ödül Töreni

Sizin Gözünüzden Adana Fotoğraf Yarışması Ödül Töreni 27 Mart 2024 Çarşamba günü Şehit Yunus Ortaokulu Fuaye Salonunda yapıldı.

27.03.2024 98

Çocukların ve gençlerin telefon ve tabletler ile görsel içerikler üreterek katıldıkları yeni medya sürecinde onlara duygularını, bakış açılarını, yaratıcılıklarını kullandıkları ve ürün ortaya çıkarabildikleri fırsatlar sağlanmasının öğrencilere duyuşsal, bilişsel ve sosyal olarak önemli bir katkı sağlayacağı düşünülmektedir. Bu nedenle Seyhan Bilim ve Sanat Merkezi tarafından Adana ili genelinde ortaokul ve lise öğrencilerini kapsayacak şekilde teması “Adana” olan Sizin Gözünüzden Adana Fotoğraf Yarışması düzenlendi.

Seyhan Bilim ve Sanat Merkezi SimGe Projesi kapsamında düzenlenen Sizin Gözünüzden Adana Fotoğraf Yarışması Ödül Töreni 27.03.2024 tarihinde Şehit Yunus Uğur Ortaokulu Fuaye Salonunda Adana İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Sayın Murat SERT, Seyhan İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Murat ÇELİK, Seyhan İlçe Şube Müdürü Sayın Musa YILDIZHAN'ın okul-kurum müdürleri, veli ve öğrencilerin katılımlarıyla, Nomanoğlu Kuyumcu sponsorluğunda gerçekleştirilmiştir.

Ortaokul kategorisinde ödül alan fotoğraflar

Beren BENGÜL-Şehit Mehmet Fatih Ongun ortaokulu 27-03-2024
Yasir AOUM-15 Temmuz Şehitleri AİHO 27-03-2024
Esmanur YELMiŞ-Hümeyra Ökten Kız İHO 27-03-2024

 

Lise kategorisinde ödül alan fotoğraflar

Sude ALTINSOY- İhsan Sabancı MTAL  27-03-2024
Teslime Gül ERDEN-Orhan Çobanoğlu Anadolu Lisesi   27-03-2024
Emel MİŞO-15 Temmuz Şehitleri AİHL 27-03-2024

 

Ödül törenine katılaarak destek veren Adana İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Sayın Murat SERT, Seyhan İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Murat ÇELİK, Seyhan İlçe Şube Müdürü Sayın Musa YILDIZHAN'a Proje kapsamında emeği geçen Proje Koordinatörü Demet ARI, Proje Danışmanı Esra HAL ve Proje Müzik Danışmanı Yaşar Ömür MALGAÇ 'a teşekkür ederiz. Ayrıca programda emeği geçen Görsel Sanatlar Öğretmenimiz Çağnur KARARMAZ ve Bilişim Öğretmenimiz Ravza Nur ERTEM' e de teşekkür ederiz. Projemize fotoğraflarıyla katılım gösteren tüm öğrencilerimize ve Proje Jüri Üyelerimiz Nuri GÜRDİL, MURAT GÜNAYDIN ve Teberik KÖLGELİ'ye de çok teşekkür ederiz.