Öğrenci Kayıt İşlemleri

2024 tanılama yılında Genel Zihinsel, Resim ve Müzik yetenek alanında kayıt hakkı kazanan öğrencilerimizin kayıt işlemleri 13, 16, 20, 23 ve 27 Ağustos 2024 tarihlerinde 08:30-12.00 saatleri arasında yapılacaktır.

07.09.2022 286

2024-25 Eğitim-Öğretim Yılında Merkezimize Kayıt Hakkı Kazanan Öğrencilerimizin

Kayıt ile İlgili İş ve İşlemleri

2024 tanılama yılında Genel Zihinsel, Resim ve Müzik yetenek alanında kayıt hakkı kazanan öğrencilerimizin kayıt işlemleri 13, 16, 20, 23 ve 27 Ağustos 2024 tarihlerinde 08:30-12.00 saatleri arasında yapılacak olup velilerimizin bu tarihlerde istenen belgeler ve eğitim-öğretim yılı içinde öğrencilerin eğitimi süresince kullanılacak malzemeler (aşağıda belirtilen) ile merkezimize gelmeleri gerekmektedir.

http://seyhanbilsem.meb.k12.tr internet url bağlantısında yer alan randevu bağlantısından randevu günü ile saatini oluşturmanız gerekmektedir.

Randevu oluşturma bağlantısı (TIKLAYINIZ)

Kayıt için Gerekli Evraklar

a) 1 adet fotoğraf (Son 6 ay içinde çekilmiş olacak),

b) Aydınlatma Metni Açık Rıza Onayı Formu (Ek – 1) (Web sitemizden indirilip dijital olarak ya da Merkezimizde elle doldurulacak),

c) Kayıt formu (Ek – 2) (Web sitemizden indirilip dijital olarak ya da Merkezimizde elle doldurulacak),

c) Veli muvafakat belgesi (Ek – 3)  (Web sitemizden indirilip dijital olarak ya da Merkezimizde elle doldurulacak),

d) Öğrenci Kişisel Bilgi Formu (Ek – 4) (Web sitemizden indirilip dijital olarak ya da Merkezimizde elle doldurulacak),

e) Nüfus cüzdan arkalı ve önlü fotokopisi (1 Adet),

f) Devam ettiği örgün eğitim kurumundan alınan onaylı öğrenci belgesi (çocuğunuzun öğrenim gördüğü okulundan velisi tarafından alınacaktır),

g) A4 fotokopi kâğıdı (1 top), büyük boy plastik geniş klasör (2 adet ve mavi renk), telli dosya (1 paket ve mavi renk) ve şeffaf dosya (1 paket),

h) Bilim ve Sanat Merkezleri Öğrenci Seçimi Bireysel Değerlendirme sonuç belgesi (http://meb.gov.tr internet sitesinde yer alan sonuç açıklama adresinden internet sayfası çıktısı alınacak),

ı) Posta Pulu (150 TL´lik),

i) Öğrenci-Veli-Bilsem Sözleşmesi (Ek – 5) (Merkezimizde doldurulacak) istenir

ve Merkezimize kayıt işlemleri gerçekleştirilir.

Gerekli bilgileri doldurup imzalayacağınız formlar:

a) Aydınlatma Metni Açık Rıza Onayı Formu (Ek – 1) - (Web sitemizden indirilip dijital olarak ya da Merkezimizde elle doldurulacak), (İNDİR)

b) Kayıt formu (Ek – 2) - (Web sitemizden indirilip dijital olarak ya da Merkezimizde elle doldurulacak), (İNDİR)

c) Veli muvafakat belgesi (Ek – 3) - (Web sitemizden indirilip dijital olarak ya da Merkezimizde elle doldurulacak), (İNDİR)

d) Öğrenci Kişisel Bilgi Formu (Ek – 4) - (Web sitemizden indirilip dijital olarak ya da Merkezimizde elle doldurulacak)  (İNDİR) ve

e) Öğrenci-Veli-Bilsem Sözleşmesi (Ek – 5) - (Merkezimizde doldurulacak). (İNDİR)

Önemli Hatırlatmalar:

1- Yukarıda kayıt için istenen belgelerin tam olması durumda kayıt işlemi tamamlanacaktır.

2- Kurumu gelmeden önce Randevu linki üzerinden randevu oluşturmanız rica olunur.

3. Lütfen randevunuzdan en az 15 dk. önce kurumda olunuz. Görüşme öncesi kayıt formalarının doldurulması talep edilecektir.

4. Randevu saatlerinde aksaklık yaşanmaması adına lütfen randevu saatinize riayet ediniz.

5- Yukarıda istenenlerden herhangi birinin eksik olması durumunda eksik belgelerin tamamlanana kadar ya da 12-29 Ağustos 2024 tarihleri arasında kayıt yaptırmayanların kayıt işlemi gerçekleşmeyecektir.

6- Kayıt sırasında öğrencilerin velisinin gelmesi yeterlidir. İsteyen veliler kaydı yapılacak öğrencilerini birlikte getirebilirler.

Yetenek Alanlarına Göre Yeni Öğrenci Kayıt Tarihleri ve Saatleri:

2024 YILI AĞUSTOS AYI

PAZARTESİ